torstai 1. huhtikuuta 2010

Ensimmäinen juttu - The first story

Tänään tämän sitten päätin aloittaa, kriittisyyden syömiäni annoksia kohtaan.

Kuten kuvasta näkyy, pälähti tämä aatos blogeilusta vasta annoksen  ollessa lopuillaan,
eikä näkyvissä ole annoksen lähtötilannetta.

En ole käynyt Lahden Memphisissä vuosiin ja päätin kokeilla tätä pitkästä aikaa, koska
söin Helsingin Kampissa, Memphisissä viime sunnuntaina vastaavan aterian.
Kiinnosti siis nähdä kuinka ateriat samassa ketjussa poikkeaa toisistaan.


Annos oli siis nro 36 Chèvre Chicken, broilerin rintafilee vuohenjuustolla. Ateria poikkesi vain perunoiden osalta Kampin versiosta ja dippikastiketta oli sopivasti. Vain majoneesin kalorimäärä jäi kummittelemaan arvoitukseksi..

Memphis, Lahti / Chévre Chicken
 Ravintolan viihtyisyys:              xxx
Taustamusiikki:                       x
Tarjoilijan asenne:                    xxxx
Annos pöydässä tilauksesta:    20 min

Onnistunut ateria:                    xxx
Hinta                                      15,50 €
Suosittelen:                             xxx

Tässä vaiheessa oli jäljellä vain pieni osa ateriasta
jäljellä. Sekä Lahden, että Kampin eduksi on sanottava
palvelun nopeus tilauksesta. Lahden tilanteen selittää myöhään
iltapäivään ajoittunut ateriointi, ja vain muutama asiakas, mutta
Kampissa ravintola oli sunnuntaina klo 14 tienoilla melko täynnä
ja silti ateriat tuli noin 15 min tilauksesta.

Tämä oli hyvä, koska  ehdimme vielä hyvin Siljan risteilylle Hki-Tukholma-Hki, jonka ruoat ei iskeneet.
Oli pakko antaa palautetta, mutta ehkä siitä joku toinen kerta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti