lauantai 1. toukokuuta 2010

Hämeenlinna, Vanajanlinna, illallinen - 80 tuhatta €

The Food Agent lähti liikenteeseen kohti Hämeenlinnaa ja siellä tarkemmin kohteena Vanajanlinna. Paikka on eittämättä Suomen tasokkaimpia hotelleja, jossa ovat häitään juhlineet niin Kimi Räikkönen & Jenni Dahlman-Räikkönen, ja kesällä 2010 samaisen tempun aikovat toteuttaa Jari Sarasvuo  &Virpi Kuitunen. Niinpä The Food Agent päätti testata täsmälleen samaiset puitteet, kelpaako paikka Suomen siniverisille...




Linnan historiasta kerrotaan, että eräs varakas Saksalainen rakennutti paikan tyttöystävälleen, ja sotien aikana se siirtyi venäläiseen omistukseen, ja edelleen sotien jälkeen kommunistisen puoleen omaisuudeksi; jonka hallussa se toimi Sirola Opistona. Nyt siis hotellina. Palvelu paikassa pelaa epäsuomalaisen hyvin.





Koska testi ei olisi aito ilman juhlallisia puitteita, tilasi The Food Agent paikan päälle Riku Niemi Orkesterin luomaan tunnelmaa, siksi aikaa kun söisin ruokani.


Kuten videolta näkyy Creme Brulee ja kahvi oli ensiluokkaiset ja pääruokana seisovasta pöydästä maistui niin liha kuin kalaruoat.



Päivän positiivisin yllätys oli kuitenkin juontajamme Martti Vannas ( http://www.marttivannas.com/videot.html ), jota voi suositella varauksitta
vastaaviin tilaisuuksiin. Katso videot ja esim Demovideo in english.

The Food Agent rated Hotel Vanajalinna, with excellent points.
Jari Sarasvuo and Virpi Kuitunen have announced to get married here summer 2010 just like Kimi Räikkönen and Jenni Dahlman-Räikkönen did, so I though it would be nice to have a little bit similar surroundings while I´m eating and rating this place. Please, visit our host web page ( http://www.marttivannas.com/videot.html ) and order him to entertain your customer meeting, you´ll love it.


Hämeenlinna, Vanajanlinna, illallinen teltassa, tsiljoona euroa

Kokonaispisteet / Totalpoints ( 1-10 ) 9,5
Suosittelen / I recommed

1 kommentti:

  1. Paikanhan rakennutti tohtori Carl Wilhelm Rosenlew, joka myi linnan sittemmin saksalaiselle asetehtailijalle Willy Daugsille.

    VastaaPoista