lauantai 29. toukokuuta 2010

Tampere, Vihtorin Kirjasto, lammas makkara-annos 14,- €

Jes, jes, jes..tiedän on mennyt liian kauan aikaa ja kymmeniä aterioita on jäänyt arvostelematta. Tässä nälkäisille lukijoille pureskeltavaa...

Ja tapahtui niin, että eräällä matkallani The Food Agent piipahti Tampereella ja yöpyi Hotelli Tammerissa.

Koska oli kehno keli, en jaksanut lähteä metsästämään ruokapaikkaa merta edempää, vaan päädyin illastamaan hotellin ravintolassa; Vihtorin Kirjastossa.

Paikka on valoisa, lukunurkkausta imitoiva ja omaleimaisen oloinen seurustelupaikka. Fiilikseltään ei raskaan sarjan ravintola, vaan keveyiden annosten syömispaikka. Jotenkin jäi tallainen kuva.


Paikka oli mukavan valoisa sateisellakin kelillä.


Mutta mennäänpäs sitten itse ruokaan...


Koska olin aiemmin päivällä syönyt (juttu tulossa) Porissa paistettua siikaa, ja nyt jo kohtuu nälkäinen, päädyin tällä kertaa ottamaan rehellisen makkara-annoksen. Tämä oli lammasmakkaraa. Tämä olisikin muuten hyvä nimi menussa; "Rehellinen makkara-annos, huijarin muusilla".





Tarjoilja oli ystävällinen ja ruoka valmistui kymmenessä minuutissa. Alkupalana pöytänä kiikutettiin patonkiviipaleet, kirsikkatomaatti + valkosipulin kynsi ja öljyä rasvaksi leivälle. Söin vain kirsikkatomaatin...


Ruoka-annos oli sopivan kokoinen iltapalaksi ja herkullisen näköinen.


Sinappi palveli hyvin tarkoitustaan, eikä ollut ( kuten tulevassa jutussa Hotelli Helsingistä ) kitkerää Dijón -kikkailua, vaan mukavaa syödä. Kylmän ja tumman Velkon kanssa tämä oli onnistunut kokonaisuus kaikenpuolin.
 Kahvia päälle ja olo oli tyytyväinen.


Tämä kokemus oli positiivinen, vaikka S-ryhmän kohteissa on ollut hieman murisemista aiemmin. Jäämme seuraamaan tilannetta.

The Food Agent visited Tampere, and had a supper in the Tammer Hotel, Restaurant Vihtorin Kirjasto. I was a little bit hungry, so decided to have sausage meal made of lamb. The place itself was unique in it´s own way (very brillante ) and the meal was just perfect for me. This is something that I can recommend.

Tampere, Vihtorin Kirjasto, Lammas makkara-annos, 14,- €.
Kokonaispisteet / total points ( 1-10 )     9 -
Suosittelen / I recommend

2 kommenttia: