sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Kerava, Cafe RiGa, Broileri-mozzarellaleipä 8,90 €


Hyvään ruokapaikkaan on aina mieluista palata, ja niimpä tällä kertaa The Food Agent päätti kurvata Keravalle, Rigaan testaamaan Broileri-Mozzarella leivän.


Leipä tehtiin tilausta vastaan, ja pöytään saapuessaan oli mukava yllätys, kuten aina, jos annos on korkeampi kuin leveä. Annoksen korkeus tekee tarjoiltavasta jotenkin poikkeuksellisen hienoa visuaalisessa mielessä, korkeatasoista, sanan kirjaimellisessa merkityksessä.
Tätä ominaisuutta annoksissa ei muuten käytetä kovinkaan paljon hyväksi, jos asiaa tiedostetaan edes eduksi..




Ainesosat tähän annokseen on alhaalta ylös; maalaisranskalaiset, salaattia, vaalea reilunkokoinen leipä, tuoretomaattia, paistettu broileri, mozzarella - ja dippikastikkeena melko
tavanomainen, joskin aina toimiva, hampurilaistyyppinen kastike.




 Annos oli very very nice meal, ilman häiriötekijöitä, ja ansaitsee kaikessa yksinkertaisuudessaan kiitettävän arvosanan.


It´s always easy choice to go back to the restaurant which you have had good meals; so this time The Food Agent headed to Cafe Riga to have a broiler-mozzarella-bread.
As always, It´s nice to have meals which are higher than wider; and with fresh ingredients, this bread deserves good rating.


Kerava, Cafe Riga, Broileri-Mozzarella leipä, 8,90 €
Kokonaispisteet / Total points ( 1-10 )   9
Suosittelen / I recommend


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti