lauantai 8. toukokuuta 2010

Lahti, Amarillo, Fish & Chips, 13,50 €

The Food Agent on nauttinut pitkin viikkoa monista hyvistä aterioista. On ollut pastaa, lohi-wallenbergia ja peruspitsaa. Yhtä kaikki - en ole tehnyt näistä juttua, koska ei ole ollut aikaa..
en kuitenkaan voinut jättää tätä viikon takaista kokemusta Lahdessa kertomatta, koska se avasi silmäni eräälle tosiasialle. Let´s move on...






Amarillo uudisti Lahdessa kasvonsa reilu vuosi sitten kun Aleksin 10 kiinteistö laitettiin isolla rahalla uusiksi ja tähän kompleksiin avattiin ravintolamaailma niminen paikka, koostuen juuri Amarillosta ja streetbaarista Lahden ydinkeskustassa.


The Food Agent muisteli hyvällä viime kesäistä UKn matkaa ja täydellistä Fish&Chips ( + Pukka-Pie ) ateriaa Walton-on-the-Naze nimisessä merenranta kaupungissa.



Näytä suurempi kartt



Tämä muisto yksinkertaisesta tuoreen ruuan mekasta, Yates-ravintolasta pomppasi mieleeni suoraan merestä kun luin tätä menuuta ja tilasin mitäpä muutakaan kuin Fish & Chips..




Amarillo on tehty selvästikin seurustelupaikaksi. Paikan sisustus on Villin lännen ja Texmex paikan sekoitus, ja täällä on helppo iskeä juttua. Mutta, koska paikka on ravintola, meille ei riitä vain kauniit sisustukset. Me tahto hyvä ruoka. 








Ystävällistä palvelua, jopa kahdelta eri tarjoilijalta.
Alkuun pöytään napsahti Los Natchos.




Ruoka tuli sopivan nopeasti - noin vartti - tilauksesta. 




Vesi oli suoraan hanasta ja liian lämmintä; pyysin tarjoilijalta aikani vettä hörpittyäni jäitä, jotka paransi tilannetta. Ironista kyllä; laskussa luki "Jäävesi". Näin varmaan vaikka en olisi koskaan jäitä pyytänytkään..




Siis asia, joka valkeni syödessäni. Tämä koskee tietysti muitakin ravintoloita, mutta jostain syystä asia korostui täällä "miljoonan dollarin" tyyssijassa. Tämä paikka on tehty, jotta se tuottaa sijoittajilleen rahaa. Asiakkaiden kustannuksella. Ranskalaiset, arvo alle euron, pakastekala, arvo alle euron jne..ei tauti. Tämän annoksen yli 13 euron hinnasta ...okei, hinta on tänne oikea, mutta sanotaan että annos ei vastannut hintaa. Nyt maku jäi pahasti ylihintaisesta annoksesta. Hinnan pitää vastata mitä saan lautasella. Juputusta x n....that´s the way things goes..






Ehkä vertailukohta oli Amarillolle liian rankka, meren rannalla oleva ravintola, joka saa kalansa tuoreena merestä. The Yates - pieni vaatimaton paikka jonka kaikki energia ruoan valmistuksessa. Yhtä kaikki, en tilaa enää tätä ateriaa täällä. Viehättävän seuralaiseni annos näytti vastaavasti visuaalisesti paremmalta, vaikka suurta vedätystä pajutarjottimen koolla pelataankin. No, jos jotkut on tähän tyytyväisiä, mikäs siinä - The Food Agent tahtoo hyvää ruokaa, kivoissa paikoissa.


The Food Agent went to Amarillo in Lahti and ordered Fish & Chips, what I had in UK last summer in Frinton on sea at Yates. Long story short; I wont order Fish & Chips anymore at Amarillo, thought it´s nice place to sit down and chat.


Lahti, Amarillo Fish & Chips 13,50 €
Kokonaispisteet / Total points ( 1-10 ) 7
En suosittele / I don´t recommed

1 kommentti: